Revalidatie na een operatie

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut waarbij u kunt revalideren na uw operatie? Dan bent u bij Kuijs Fysiotherapie in Beek aan het juiste adres. Een operatie kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Vaak gaat het om een geplande operatie, zoals bij een knieprothese. Maar soms is er ook een ongeplande operatie nodig, wanneer u bijvoorbeeld een ongeval heeft gehad. Hoe dan ook wilt u graag goed herstellen van uw operatie. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in revalidatie na een operatie en helpen u graag weer op weg!

Wat is revalidatie na een operatie bij Kuijs Fysiotherapie?

Onze praktijk is gespecialiseerd op het gebied van revalidatie na een operatie. Zo kunt u bij ons terecht na o.a.:

 • Totale heupprothese (THP)
 • Totale knieprothese (TKP)
 • Operaties aan uw rug of schouder
 • Operaties aan uw been of enkel n.a.v. een breuk of blessure
 • Sportrevalidatie

Een operatie vraagt veel van uw lichaam; niet alleen de narcose, maar ook eventuele pijn tijdens het herstel kunnen hierin een rol spelen. U heeft de nodige kracht en uithoudingsvermogen nodig om goed te herstellen. Samen met onze fysiotherapeuten gaat u hier aan werken.

Ons revalidatietraject heeft als doel uw mobiliteit, coördinatie, spierkracht, stabiliteit en uw conditie te verbeteren. Zo kunt u binnen de kortste keren uw dagelijkse activiteiten weer probleemloos oppakken.

Openingstijden

 • Maandag:      8.00 – 20.15 uur
 • Dinsdag:        8.00 – 20.00 uur
 • Woensdag:    8.00 – 17.30 uur
 • Donderdag:   8.00 – 19.45 uur
 • Vrijdag:           8.00 – 17.30 uur

Hoe ziet ons revalidatietraject eruit?

Het revalidatietraject start met een intakegesprek. Samen bespreken we de klachten en operatie, zodat wij een beter beeld krijgen van uw zorgvraag. Vervolgens stellen we een behandelplan op. Revalideren vergt in de regel een multidisciplinaire aanpak. Zo werken wij samen met andere disciplines, zoals de ergotherapeut, revalidatiearts en soms ook een psycholoog. Uw behandelplan wordt geheel op maat gemaakt, zodat uw herstel zo efficiënt mogelijk verloopt. Wij zorgen ervoor dat uw revalidatie plaatsvindt aan de hand van de meest actuele protocollen.

Het behandelplan zal grotendeels bestaan uit oefentherapie in de vorm van training. Tijdens het revalidatietraject komen de volgende specialisaties aan bod:

Fysiotherapie, Fysiotherapeut, Fysiotherapiepraktijk, Fysio, Beek, Kuijs Fysiotherapie, Fysiofitcare, rugklachten
fysio beek, fysiotherapie beek, fysiotherapeut beek, fysio kuijs, fysiotherapie kuijs, fysiotherapeut kuijs, fysio bewegen, fysiotherapie bewegen, fysiotherapeut bewegen, Kuijs bewegen, beek bewegen, fysio programma, fysiotherapie programma, fysiotherapeut programma, Kuijs programma, beek programma

Vergoeding voor revalidatie na een operatie bij uw fysiotherapeut

Bij revalidatie na een operatie of ziekte worden de eerste 20 behandelingen vergoed uit de aanvullende verzekering, mits u die (in voldoende mate) heeft afgesloten. Vanaf de 21e behandeling wordt de revalidatie vergoed vanuit de basisverzekering. Een overzicht van de voorwaarden en vergoedingen vindt u ook op de website van Zorgwijzer.

Wilt u meer weten over revalidatie na een operatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt meer informatie inwinnen door te bellen naar 046 – 4371657, een mail te sturen naar info@fysiofitcare.nl of het contactformulier op onze website in te vullen.

 • Maak een afspraak: