Fysiotherapie, Fysiotherapeut, Fysiotherapiepraktijk, Fysio, Beek, Kuijs Fysiotherapie, Fysiofitcare

Volg Kuijs ook op Social Media!

Kuijs Fysiotherapie Beek – gezondheid, welzijn en beweging!

Kuijs Fysiotherapie Beek nauw samenwerkend met het, in hetzelfde pand gevestigde, medische fitness- en revalidatiecentrum FysioFitCare is een bekende en gevestigde praktijk in Beek en omliggende dorpen. Wij zijn breed georiënteerd en u kunt bij ons terecht voor alle klachten waarvoor fysiotherapie zinvol is. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van knieklachtenrugklachten, ouderdomsklachten en sportblessures. Maar ook voor verschillende revalidatieprogramma’s kunt u bij Kuijs Fysiotherapie terecht, zoals hartrevalidatiebewegen bij ademhalingsproblemen (COPD), bewegen met artrose, bewegen bij diabetes en fysiotherapie bij reuma.

Openingstijden

  • Maandag:      8.00 – 20.15 uur
  • Dinsdag:        8.00 – 20.00 uur
  • Woensdag:    8.00 – 17.30 uur
  • Donderdag:   8.00 – 19.45 uur
  • Vrijdag:           8.00 – 17.30 uur

Wilt u goed, professioneel en zo snel mogelijk weer op de been geholpen worden? Dan bent u bij Kuijs Fysiotherapie Beek aan het goede adres!

Wij werken met een vast team van betrokken en kundige therapeuten. Ieder met zijn eigen specialisme binnen de fysiotherapie.

Wilt u weten of wij de geschikte fysiopraktijk zijn voor uw specifieke klacht? Neem dan zeker even contact met ons op. Aan de telefoon kunnen wij al snel vertellen of wij u verder kunnen helpen en u anders doorverwijzen naar een andere specialist, specifiek voor uw klacht.

null

Kees Kuijs

Lees meer

null

Ylva Verhagen

Lees meer

null

Rick van den Berg

Lees meer

  • Maak een afspraak: