Fysiotherapie, Fysiotherapeut, Fysiotherapiepraktijk, Fysio, Beek, Kuijs Fysiotherapie, Fysiofitcare

Volg Kuijs ook op Social Media!

Kuijs Fysiotherapie Beek – gezondheid, welzijn en beweging!

Kuijs Fysiotherapie Beek nauw samenwerkend met het, in hetzelfde pand gevestigde, medische fitness- en revalidatiecentrum FysioFitCare is een bekende en gevestigde praktijk in Beek en omliggende dorpen. Wij zijn breed georiënteerd en u kunt bij ons terecht voor alle klachten waarvoor fysiotherapie zinvol is. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van knieklachtenrugklachten, ouderdomsklachten en sportblessures. Maar ook voor verschillende revalidatieprogramma’s kunt u bij Kuijs Fysiotherapie terecht, zoals hartrevalidatiebewegen bij ademhalingsproblemen (COPD), bewegen met artrose, bewegen bij diabetes en fysiotherapie bij reuma.

Openingstijden

  • Maandag:      8.00 – 20.15 uur
  • Dinsdag:        8.00 – 20.00 uur
  • Woensdag:    8.00 – 17.30 uur
  • Donderdag:   8.00 – 19.45 uur
  • Vrijdag:           8.00 – 17.30 uur

Wilt u goed, professioneel en zo snel mogelijk weer op de been geholpen worden? Dan bent u bij Kuijs Fysiotherapie Beek aan het goede adres!

Wij werken met een vast team van betrokken en kundige therapeuten. Ieder met zijn eigen specialisme binnen de fysiotherapie.

Wilt u weten of wij de geschikte fysiopraktijk zijn voor uw specifieke klacht? Neem dan zeker even contact met ons op. Aan de telefoon kunnen wij al snel vertellen of wij u verder kunnen helpen en u anders doorverwijzen naar een andere specialist, specifiek voor uw klacht.

null

Kees Kuijs

Lees meer

fysio kuijs, fysio beek, fysiotherapie kuijs, fysiotherapie beek, fysiotherapeut kuijs, fysiotherapeut beek, kuijs Yvonne, beek Yvonne, fysio Yvonne, vragenrondje kuijs, vragenrondje beek, vragenrondje fysio

Yvonne Blokland

Lees meer

null

Rick van den Berg

Lees meer

  • Maak een afspraak: