Fysiotherapie, Fysiotherapeut, Fysiotherapiepraktijk, Fysio, Beek, Kuijs Fysiotherapie, Fysiofitcare, kinderfysiotherapie, kinderfysiotherapeut, groei, ontwikkeling, motoriek

Podotherapie

De podotherapeut, de specialist in de voetengezondheidszorg

Voeten zijn de basis van het menselijk lichaam. Ze dragen ons elke dag en naar de plek die we willen. Een probleem in uw voeten kan uitmonden in andere lichamelijke klachten.

Als u pijn heeft aan of in uw voeten, enkels, knieën, heupen of rug wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Voor deze klachten kan een podotherapie de uitkomst bieden. Podotherapeuten zijn erkende specialisten op het gebied van de voet en kunnen dergelijke klachten behandelen.

Openingstijden

  • Maandag:      8.00 – 20.15 uur
  • Dinsdag:        8.00 – 20.00 uur
  • Woensdag:    8.00 – 17.30 uur
  • Donderdag:   8.00 – 19.45 uur
  • Vrijdag:           8.00 – 17.30 uur
Fysiotherapie, Fysiotherapeut, Fysiotherapiepraktijk, Fysio, Beek, Kuijs Fysiotherapie, Fysiofitcare, voetpijn, voetklachten

De podotherapeut

Podotherapeuten richten zich op de voetgezondheidszorg en behandelen klachten die voortkomen uit afwijkend functioneren van de voeten of het looppatroon, veelal via het maken van op het individu aangepaste (sport)inlegzolen. Ook behandelen zij huid- en nagelaandoeningen en geven zij preventieve adviezen om klachten te voorkomen.

Het eerste bezoek

Tijdens het eerste bezoek gaat de therapeut eerst op zoek naar de oorzaak van de klachten. Vervolgens wordt er gekeken naar  op welke manier er therapie ingezet zal worden of dat er hulpmiddelen aangemeten worden zoals ortheses en inlegzolen.

Kwaliteitswaarborging

Podotherapeuten zijn erkende paramedici en voldoen aan een groot aantal kwaliteitseisen. Ze worden regelmatig op hun functioneren en kennis getoetst. Daarnaast staan bijna alle podotherapeuten ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn vrijwel alle podotherapeuten lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP).

Wij werken samen met Aretz Podotherapie  en In-Balance Podotherapie.
Heeft u voetklachten? Neem dan contact met ons op!

  • Maak een afspraak: