Beweeg Vitaal programma

U bent 55 jaar of ouder en u wil fit blijven of worden? U wil graag dat alle facetten van de fysieke conditie op een verantwoorde wijze getraind worden? Dan is ons Beweeg Vitaal programma wat voor u!

Het is een beweegprogramma voor de 55+er; een totaalprogramma waarbij alle grote spiergroepen worden versterkt, alle gewrichten in beweging worden gezet. het uithoudingsvermogen wordt getraind en balans/evenwicht wordt geoefend. Het is een programma in groepsverband onder leiding van een van onze fysiotherapeuten. Verantwoord bewegen op een speelse manier in een prettige setting; dat is de doelstelling van ons Beweeg Vitaal programma.

Groepstraining

Er wordt getraind kleine groepen van maximaal 10 personen, rekening houdend met eenieders fysieke mogelijkheden. Training op maat dus maar dan in groepsverband.

Openingstijden

  • Maandag:      8.00 – 20.15 uur
  • Dinsdag:        8.00 – 20.00 uur
  • Woensdag:    8.00 – 17.30 uur
  • Donderdag:   8.00 – 19.45 uur
  • Vrijdag:           8.00 – 17.30 uur

Werkwijze

De intake
Elk programma begint met een persoonlijk gesprek, de intake. Tijdens dit gesprek vragen we naar uw trainingsdoelstellingen en uw persoonlijke wensen. We brengen uw gezondheid in kaart en via metingen krijgen we een beeld van uw conditie. Heeft u lichamelijke klachten dan kunt u dat aangeven en kunnen we er bij de samenstelling van het programma rekening mee houden. Samen met u bekijken we vervolgens welk programma voor u het meest geschikt is en gaat de training beginnen.

De training
De training vindt plaats in de fitnesszaal van Kuijs Fysiotherapie FysioFitCare onder leiding van een fysiotherapeut.

Wilt u meer info over de kosten bijvoorbeeld? Stuur ons een mail: info@fysiofitcare.nl of stel uw vraag via ons webformulier.

Fysiotherapie Beek - Fysiotherapie Kuijs FysioFitCare, Fysiotherapie, Fysiotherapeut, Fysiotherapiepraktijk, Fysio, Beek, Kuijs Fysiotherapie, Fysiofitcare
Tom Beckers kleur bijgesneden klein

De evaluatie

Om de 3 maanden wordt met u een evaluatiegesprek gehouden waarin de behaalde resultaten en uw ervaringen worden besproken. Aan de hand hiervan kan het trainingsprogramma worden aangepast.

Dit beweegprogramma wordt bij Kuijs Fysiotherapie Beek verzorgd door Tom Beckers en Bob Vankan. Wenst u deel te nemen of wenst u meer informatie? Mail info@fysiofitcare.nl of gebruik ons contactformulier.

Bob2
  • Maak een afspraak: