Programma 50+ bewegen

Dit is een fitness-bewegingsprogramma voor de 50+er. Een totaalprogramma waarbij alle grote spiergroepen worden versterkt, alle gewrichten in beweging worden gezet en het uithoudingsvermogen wordt getraind. U heeft de keuze tussen oefenen in groepsverband of trainen via een individueel programma. Wij bieden al enige jaren beweeggroepen voor vrouwen aan en gaan nu ook starten met een speciale beweeggroep voor mannen.

Individuele training

Er wordt samen met u een trainingsprogramma op maat voor u samengesteld. U traint dus met uw eigen trainingsprogramma maar wel met meerdere mensen tegelijkertijd. Dit heeft dus enerzijds het voordeel dat u een, op uw persoon afgestemd, trainingsprogramma volgt maar dat u ook de voordelen ervaart van het samen trainen in een groep: u stimuleert elkaar en maakt trainen ook een stuk gezelliger.

Groepstraining

In kleine groepen van maximaal 10 personen, rekening houdend met eenieders fysieke mogelijkheden. Training op maat dus maar dan in groepsverband.

Openingstijden

  • Maandag:      8.00 – 20.15 uur
  • Dinsdag:        8.00 – 20.00 uur
  • Woensdag:    8.00 – 17.30 uur
  • Donderdag:   8.00 – 19.45 uur
  • Vrijdag:           8.00 – 17.30 uur

Werkwijze

De intake
Elk programma begint met een persoonlijk gesprek, de intake. Tijdens dit gesprek vragen we naar uw trainingsdoelstellingen en uw persoonlijke wensen. We brengen uw gezondheid in kaart en via metingen krijgen we een beeld van uw conditie. Heeft u lichamelijke klachten dan kunt u dat aangeven en kunnen we er bij de samenstelling van het programma rekening mee houden. Samen met u bekijken we vervolgens welk programma voor u het meest geschikt is en gaat de training beginnen.

De training
De training vindt plaats in de fitnesszaal van Kuijs Fysiotherapie FysioFitCare onder leiding van een fysiotherapeut.

Fysiotherapie Beek - Fysiotherapie Kuijs FysioFitCare, Fysiotherapie, Fysiotherapeut, Fysiotherapiepraktijk, Fysio, Beek, Kuijs Fysiotherapie, Fysiofitcare
Tom Beckers kleur bijgesneden klein

De evaluatie

Om de 3 maanden wordt met u een evaluatiegesprek gehouden waarin de behaalde resultaten en uw ervaringen worden besproken. Aan de hand hiervan kan het trainingsprogramma worden aangepast.

Dit beweegprogramma wordt bij Kuijs Fysiotherapie Beek verzorgd door Tom Beckers en Esmee Halmans. Wenst u deel te nemen of wenst u meer informatie? Mail info@fysiofitcare.nl of gebruik ons contactformulier.

Esmee4
  • Maak een afspraak: