. . .gezond zijn is bewegen

Personal Medische fitness Beek

Bij Kuijs Fysiotherapie FysioFitCare werken (sport)fysiotherapeuten en bewegingsdeskundigen samen om voor iedereen een gezond-bewegen-programma te kunnen aanbieden. Voor oud en jong, man en vrouw, voor iedereen die wat mankeert maar ook voor de topsporter die aanvullende training zoekt bij zijn normale trainingsprogramma .

 

Bij Kuijs Fysiotherapie FysioFitCare streven we ernaar om mensen te laten bewegen

  • op een gezonde, verantwoorde wijze
  • onder deskundige begeleiding
  • in een persoonlijke setting
  • in een centrum waar u geen “nummer” bent
  • in groepsverband of individueel
  • waarbij plezier in bewegen voorop staat

Het Personal Medisch Fitness programma:

Het PMF-programma is een fitnesstraining voor iedere leeftijdscategorie. “Personal” omdat u traint met een op uw persoon afgestemd trainingsprogramma, geschikt voor alle sporters, zowel voor de topsporter als voor de recreatief sporter..

Lifestyle programma

U kunt dit eventueel combineren met ons Lifestyle-programma Dit is een combinatie van een trainingsprogramma met lifestyle adviezen voor een gezondere manier van leven met alle voordelen van dien.

Coachingprogramma “Zelfstandig sporten”

Zelfstandig sporten met uw eigen sport (wandelen, hardlopen, fietsen e.d.) in uw eigen omgeving, onder begeleiding op afstand door een deskundige beweegcoach. U krijgt adviezen m.b.t. doseren en opbouw trainingsprogramma. De op-afstand-coaching gebeurt, naar keuze, via mail/app/telefoon.

Werkwijze PMF en Lifestyle programma

De intake
Elk programma begint met een persoonlijk gesprek, de intake. Tijdens dit gesprek vragen we naar uw trainingsdoelstellingen en uw persoonlijke wensen. We brengen uw gezondheid in kaart en via metingen krijgen we een beeld van uw conditie.
Samen met u bekijken we vervolgens welk programma voor u het meest geschikt is en wordt er een trainingsprogramma op maat voor u samengesteld.

De training
U traint in de trainingszaal van Kuijs Fysiotherapie FysioFitCare onder deskundige begeleiding van uw beweegcoach. U kunt ervoor kiezen om dit één of meerdere keren per week te doen, individueel of in groepsverband.

De evaluatie
Om de 3 maanden wordt met u een evaluatiegesprek gehouden waarin de behaalde resultaten en uw ervaringen worden besproken. Aan de hand hiervan kan het trainingsprogramma worden aangepast.

Wilt u meer informatie over medische fitness, de trainingstijden en de kosten? Neem gerust contact met ons op.

Tel: 0464371657
Email: info@fysiofitcare.nl.

Afspraak

Wilt u een afspraak maken?