. . .gezond zijn is bewegen

Bootcamp4all!
Uitdagende buitentraining voor sportievelingen!

Charel Schoutrop is de bootcamp-instructeur van Kuijs Fysiotherapie Beek.

Altijd al lekker buiten willen sporten in een enthousiaste groep? Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

WAT IS BOOTCAMP?
Bootcamp is een groepstraining waarbij in de buitenlucht (o.a. Sportlandgoed De Haamen en het Vrouwenbos) gewerkt wordt aan conditie, kracht en stabiliteit van het hele lichaam. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht en bootcamp materiaal als touwen, kettlebells en autobanden. Het samen trainen in een groep daagt daarbij uit tot een grotere inspanning en motivatie.
Een bootcamp sessie bestaat uit verschillende oefeningen zoals interval, sprints, springen en fitnessoefeningen als push-ups, squats en lunges. Fun, afwisseling en interactie als team staan hierbij centraal. Het is dan ook vooral leuk om te doen!

VOOR WIE IS DE BOOTCAMP?
Bootcamp is voor de sportieveling (mannen en vrouwen) tussen de 16 en +/- 45 jaar. Ben jij die actieve buitensporter die niet bang is om een beetje vies te worden? Of wil je in conditie komen door middel van buitensport?
Twijfel dan niet en meld je aan!!

PROFESSIONELE BEGELEIDING
De trainingen vinden plaats onder begeleiding van Charel Schoutrop, bewegingsdeskundige van Kuijs Fysiotherapie, en Allan Smeets, bewegingsdeskundige van Fysiotherapie GCN.
Beide bewegingsdeskundigen zijn gespecialiseerd in bewegen/ trainen en alles wat daarmee te maken heeft

TRAINING OP MAAT
Voordat je daadwerkelijk start met de bootcamp wordt er door de bewegingsdeskundige een gratis health check (vragenlijst) afgenomen. Aan de hand hiervan wordt de conditie ingeschat (beginsituatie). Tijdens de lessen wordt hiermee rekening gehouden door een training op maat te geven. Zo kan iedereen zijn of haar conditie en kracht verantwoord opbouwen.

WAT HEB JE NODIG?
Zorg voor outdoor renschoenen en sportieve kleding die afgestemd is op het weertype. Bootcamp gaat namelijk onder alle weersomstandigheden door, behalve als het niet verantwoord is qua veiligheid (denk aan onweer of ijzel).
Houd er rekening mee dat je kleding en schoenen vies mogen worden.
En last but not least: neem goede zin en een positieve spirit mee!!

WANNEER EN WAAR?
Bootcamp4all start op vrijdag 17 april 2015 om 17.30 uur bij de ingang (buiten) van het zwembad van Sportlandgoed De Haamen.
De trainingen zijn wekelijks en tussentijdse instroom is altijd mogelijk.

INFO+INSCHRIJVEN:
Charel Schoutrop T 06 42 32 07 55
cschoutrop@fysiofitcare.nl

Of gebruik het online-afsprakenformulier en vermeld bij "korte omschrijving van blessure": "inschrijving bootcamp4all".

Afspraak

Wilt u een afspraak maken?