Afspraak maken?

. . .gezond zijn is bewegen

50+ -Beweegprogramma's 

Bij Kuijs Fysiotherapie vinden wij het belangrijk dat u volop kunt genieten van het leven dat u leidt. Genieten van vakanties, vrienden en familie. Om dit te kunnen blijven doen is het goed om uw lichamelijke conditie te onderhouden op een prettige, verantwoorde manier. Met een goede lichamelijke conditie kunt u niet alleen actief blijven maar kunt u ook het ontstaan van allerlei klachten voorkomen.

Indien zich toch lichamelijke klachten openbaren is juist verantwoord bewegen belangrijk ondanks dat bewegen vaak minder prettig wordt. Het gaat veelal moeizamer en wordt pijnlijker waardoor men minder gaat bewegen.Toch neemt juist bewegen een belangrijke plaats in bij de aanpak van klachten en de gevolgen van ouder worden.

Binnen Kuijs Fysiotherapie kennen we een aantal beweegactiviteiten die gericht zijn op prettig fit blijven en beweegactiviteiten die gericht zijn op behandeling van bepaalde klachtenbeelden. In het onderstaande overzicht vindt u de beweegprogramma's die we aanbieden. Maak daar uw keuze.

Wenst u meer informatie, bijvoorbeeld over de kosten en vergoedingsmogelijkheden van uw zorgverzekeraar?
Mail uw vraag naar info@fysiofitcare.nl of gebruik daarvoor ons contactformulier.

Terug

Terug naar de vorige pagina?